Sivut

torstai 13. syyskuuta 2012

On sitä tullut koruiltua tilauksestakin

Siis vaikka minä täällä itsekseni päivittelenkin sitä, että on kulunut pitkä aika edellisistä postauksista, niin tuleehan näitä päivityksiä nyt sitten kuitenkin kerralla enemmän, joten tässä ajassa on ehtinyt tehdä kaikenlaista...
Tässäpä muutama tilauskoru ja pari "tuunaus"-työtäkin.

Ekassa on kahdet korvikset.
Vasemmalla olevat on tehty tilauksesta: Vaaleanvihreät cloissone-tynnyrihelmet. Tilaaja halusi juuri nämä, koska hänen ostamassaan avainnauhassa on samoja helmiä :).
Oikean puoleiset syntyivät edellisten "imussa": Mustat cloissone-ruutuhelmet ja kristallirondellit.

Tämä kaulakoru on melkein samanlainen kuin yksi tekemistäni avainkoruista. Tässä myös tilaaja halusi juuri näitä helmiä, kun oli ihastunut työkaverinsa avainkoruun. Pinkkejä, marmorikuvioituja lasihelmiä, pinkkejä simpukankuorirenkaita ja vuorikristallia. Lisänä vielä kaunis hopeanvärinen, harjattu rengaslukko.

Nilkkakoru hopeoidusta ketjusta ja violeteista kristallirondelleista (väri on ehkä vielä enemmän luumu kuin violetti, mutta sävy vaihtelee hiukan valaistuksen mukaan, ihan violetilta näytti nilkassa, kun kokeilin ;)).



Sitten tulisi pari niitä tuunausjuttuja...
Siis olen tuunannut sekä yhdet itse tekemäni korvakorut että yhden rannekorun tilaajan oman korun helmistä.

Nämä korvikset oli aikaisemmin MOUKARIT. Tilaaja on aikaisemmin ostanut minulta sellaisen rannekorun samaisista helmistä (tummanvioletteja akaatteja ja hopeoituja kiharaputkia) ja nyt hän halusikin omat korvakorunsa muutettavan rannekorun kaltaisiksi... Kokeiltavahan se oli, vaikka lopputuloksesta en mennyt takuuseen. Sain korvikset kuitenkin tehyä ja kuulema tilaaja on tosi tyytyväinen :D

Aikaisemmin tavalliseen ohueen kuminauhaan pujotelluista painavista metallirondelleista ja pikistä puuhelmistä tuli kaksi rivinen rannekoru. Väliin piti lisätä muutama musta lasihelmi ja hopeoitu pyöreä helmi. Lisäksi iso jousilukko, joka toimii myös vaikka rannekorun koristeena :) Saas nähdä, mitä tästä tuumataan!?!

3 kommenttia:

  1. Voi jee, tosi kiva rannekoru!!

    VastaaPoista
  2. tykkään tuosta rannekorusta kovasti paljon, samoin noista korviksista :))

    VastaaPoista
  3. Kiitos kovasti :D Minustakin rannekoru on kiva, toivottavasti vanha/uusi omistaja ajattelee samoin ;)

    VastaaPoista