Sivut

lauantai 19. tammikuuta 2013

Tilaustöitä

Jo ennen joulua ja joulun jälkeenkin sain muutaman tilauksen, ja nyt siis näitä esillä.
Ennen joulua esittelin julkisesti korujani ensimmäistä kertaa muuallakin kuin myyjäisissä. Olin nimittäin erään nuoren naisen luona koruineni (vaikka ne eivät niin kovin edustavasti olleetkaan esillä) ja siellä sitten jokaisella oli vapaus katsella korujani omaan tahtiinsa ja kysellä niistä ja materiaaleista. Siellä muutamia koruja möin ja sain yhden tilauksenkin.

Rannekoru on jo aikaisemmin tekemäni, mutta tilaukseen pistettiin samaan sarjaan kaulakoru ja korvikset. Otettiin mallimitat ja.... voila :)
Koruissa 8mm kirkkaita särölasihelmiä linkitettyinä välirekaiden avulla toisiinsa. Mukana helmirivistön vierellä kulkee hopeoitua ketjua, joka niin ikään on linkitetty noihin välirenkaisiin.


Myyjäisissä minulta tilattiin kieputettava rannekoru, väreinä musta (ja ehkä kirkas, hopea)...

Tässä siis MemoryWireen pujoteltu rannekoru. Helminä onyxia, vuorikristallia, lasia ja hopeoituja stardust-helmiä. Koru on omasta mielestänikin upea, ja ihan siitä syystä, että se on aika massiivinen (joka oli tilaajan toive)... Kuvakin on tällä kertaa ihan onnistunut, vaikka salama korostaa hopeaa aika tavalla ;)


Muistattekos sen pitkän avainkorun, jonka esittelin tilaustyönä jo jokin aika sitten??? Noh, ideana avainkoru oli todella hyvä ja toimikin, kunnes... No joo, työpaikka huomioiden, avainkoru joutui hiukan tavallista kovemmalle koetukselle, jonka vuoksi se olikin aika ajoin minulla korjattavana. Sitten itse kyllästyin siihen, että koru ei pysynytkään kasassa ja havaitsin myös sen, että korua ei enää montaa kertaa voisi korjata tai sitten joutuisi tekemään isomman remontin, jolloin vaihdettaisiin useampaan helmeen korupiikki ja näin poistettaisiin korun heikoimmat lenkit... Mutta kuinka pitkäksi aikaa? Joten ...

Tämä on siis samainen koru... Tai siis saman avainkorun materiaalit pujoteltuina vaijerinpätkiin ja linkitettyinä lenkkikiinnittimillä toisiinsa ja ovaaleihin välilenkkeihin. Malli muuttui hiukan siksi, että helmien ja lenkkien järjestystä jouduttiin muuttamaan aika tavalla, mutta pituus on ainakin suurinpiirtein sama ja värit pysyivät ennallaan. Tilaaja oli uuteenkin versioon tyytyväinen :D
Ja siis nythän minä tiedän kuinka tuollainen nauha kannattaa tehdä, että se pysyy varmasti kasassa ;)


 Joululahjaksi antamani kirjanmerkki innoitti saajan tilaamaan kirjanmerkit lahjaksi myös parille tutulleen. Violettisävyisessä akaattia, ametisti möllykkä ja särölasihelmiä. Punaisessa iso magnesiittipallonen, kristallipalloja ja jotain punaisia kiviä.
Lisäksi sain neljän onnittelukortin tilauksen, kaksi miehille ja kaksi naisille. Sain näihin jonkin verran väritoiveita ja yhteen erityisesti toiveen tekstistä, muuten sain vapaat kädet suunnitella ja toteuttaa kortit. Homma oli kyllä kiva ja toivottavasti tämäkin poikii vielä lisää tilauksia ja kiinnostuneita. Tilaaja ainakin oli kovasti tyytyväinen tulokseen :D

6 kommenttia:

 1. Tuollaisiin tilaisuuksiin olisi minustakin kiva osallistua. En halua pitää kuitenkaan sellaisia virallisia koruesittelyjä, joissa olisin koko ajan äänessä vaan mieluummin juuri tuollaisia vapaamuotoisia. Tilaajillekin varmaan kivempaa ettei tarvitse sitten kaikkien kuullen tilaustaan ilmoille möläyttää :) Kauniita koruja olet tehnyt ja kiva kun korutilauksia on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi :)
   Juu, minullekin on moni sanonut, että voisin tulla pitämään sellaisia koruesittelyjä, mutta kun minulle esiintyminen ei ole mitnkään luontaista ja vielä jos kuulijakunnassa olisi aivan tuntemattomia ihmisiä. Sillä nuo, nämä- on-aivan-epäviralliset-korukutsut, olivat aivan ihanteelliset minulle. Mutta jatkossa kyllä täytyy kuitenkin hiukan panostaa esillepanoon, jos samanlaisia tilaisuuksia tulee eteen... Eli että korut olisivat enemmän näytillä kuin vain omiin pussukoihinsa pakattuina ja laatikoissa, joita voi sitten tutkailla... ;)

   Poista
 2. Komppaan Miinaa, just samoin ajattelen.
  Kiva, että sait taitavat korusi esille :)
  Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Mulla oli samoin yksi avainnauha korjauksessa pariin otteeseen,kunnes purin koko korun ja pistelin uusiksi. Vaihdoin parempilaatuisen vaijerin uusin kiinnitystapaa. Lisäsin pari väriläiskää ja hieno tuli. Toivon, että se ei enää olisi ns. maanantaikappale.
  Kiva,kun olet saanut tilauksia niin korteista kuin koruistakin. Itse olen pariinkin otteeseen vienyt koruja työpaikalle myyntiin sillä periaatteella, että kaivakaa itse pusseja. Onhan niinkin kauppoja tullut ja tilauksiakin, mutta olisihan se nyt fiksua laittaa ne kauniisti roikkumaan ja näkymään:)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun eksyit minun blogiini :)
  Kyllä olet tehnyt tosi kauniita koruja !

  VastaaPoista