Sivut

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Sukellus häämailmaan :)

Joitakin viikkoja sitten minulle tuli sähköpostitse kysymys "Teetkö tilauksesta koruja?"
No teenhän minä, mitäs olisi mielessä... Ei varsinaista mallia, jotain hentoa, siroa, pientä, ei suuria yksityiskohtia ja värit saisivat olla valkoista, kirkasta, limeä, hopeaa.
No sitten meni muutama mallikuva ja niistä ammennettiin ideoita, mutta jokatapauksessa sain todellakin vapaat kädet... Ja päivämäärän, koska koruja tarvittaisiin toukokuun loppupuolella, ne pitäisi olla tilaajalla viimeistään 22.5. Siihen sitten tähdättiin :)
Sähköpostitse laitteujen kuvien hyväksymisen myötä minä sitten kiikutin korut uudelle omistajalleen ja sainkin kuulla, että hän on menossa seuraavana launataina naimisiin ja korut olisivat siis hänen hääkorunsa... Onneksi se ei ollut tiedossa, koska tieto olisi luonut minulle vaain suurempia paineita ;)Setti kokonaisuudessaan... Koru on pääasiassa hopeoitua papuketjua kahdessa rivissä. Välille on linkitetty kokonaisuuksia limenvihreistä makeanvedenhelmistä ja huurrevuorikristallista, isohkoista valkoisista makeanvedenhelmistä ja pikkuruisista vaaleanvihreistä lasihelmistä sekä limenvihreistä kivirondelleista (en millään enää muista kiven laatua) ja pienistä, kirkkaista kristallilasirondelleista. Materiaalit valkoisista kirkkaisiin löytyi omasta takaa, mutta sopivia limenvihreitä helmiä etsiskelin todella pitkään ja hartaasti kotimaisista verkkokaupoista (laitoinpa etsintäkuulutuksen jopa alan keskustelupalstallekin), mutta sitten löytyi helmiä ja itseasiassa usempaa latua, kokoa, muotoa ja sävyäkin... Ihania olivat erityisesti nuö uskomattoman kauniit limenvihreät mv-helmet :)
Ihana olisi tietysti ollut nähdä myös, millaiseen häpukuun nämä korut liitettiin ;)

Pitihän sitä hiukan mittilöidä ja sovittaa korua omaan kaulaan, että sai käsityksen korun istuvuudesta mitan osalta :)
 Myös rannekorua piti testata...

Onnea vielä täältä bloginikin kautta hääparille :D

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tyytyväinen tuntui olevan tilaajakin, kun juuri kyseisiä, mainitsemiasi ominaisuuksia noihin koruihin haettiin!

   Poista
 2. Kyllä on siro ja kaunis! Ihastuttavaa tuo lime, antaa särmää ja on kesäinen.
  Eikös tule kiva olo, kun huomaa osuneensa aivan nappiin tilaajan toiveiden kanssa, tai jopa ylittäneensä ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa, onnistuminen tuntuu tosi hyvältä :)
   Ja korut olivat oikeasti hennon kauniit, raikkaat ja kesäiset... harmi vaan, että valokuviin kaikkia ominaisuuksia en millään osaa vangita kameralla!

   Poista