Sivut

lauantai 4. elokuuta 2012

"LUMIKUNINGATAR"

Nämä korut ovat aivan viimeisimmät tekemäni...

Ostin Helmetin kirppikseltä jokin aika sitten nauhallisen valkeita, 10mm fasetoituja akaatteja. Kun nauhan sain, mietin, että valkoinen onkin ehkä juuri se väri, jota en osaa käyttää sitten ollenkaan. Helmet olivat kuitenkin mielestäni niin upeita, että en harmitellut ollenkaan, että tulin ne hankkineeksi. Siispä, laitoin ne muiden kaunokaisten seuraan turvaan... Olisihan ne aina välillä sieltä mukava otta esille ja vain ihastella niiden kauneutta ;)

Kuitenkin muutama päivä sitten, jälleen kaiveltuani muutamia aarrenauhoja laatikoistani esille ihailtavaksi, päätin kokeilla jotain yhdistelmiä valkeilla helmillä. Niin syntyi setti "LUMIKUNINGATAR", johon käytin sitten joka ainoan valkoisen akaatin :DDDKoruissa on lisäksi hopeoituja filigree-helmiä ja välihelminä pienoisia (ei aivan tasakokoisia, mutta kauniita) savukvarstirondelleja (nämäkin, molemmat helmet ostettu muuten Helmetistä). Kaikki metallit hopeoituja.

2 kommenttia:

  1. Tilasit upeat helmet ja korusetti on kaunis :-)
    -Mulla on monesti helmiä tilatessa se selvä visio mitä teen, mutta kun helmet ikuisuuksien päästä kotiutuu, niin mietin aina 'mitähän taas tuli ajateltua!' Enkä osaa noin nopeasti käyttää!

    j.k.poistaisit tuon sanavahvistuksen!

    VastaaPoista