Sivut

perjantai 18. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet korut :)

On ollut taasen hiukan hiljaista tällä blogi-saralla... Taitaa olla viimeisin kädenjälki-päivitys viime vuoden puolelta, ennen joulua tehtynä. Hups... vaikka kyllä minä olen näperrellyt sen jälkeenkin! Nyt siis on ollut aikaa ihan ruhtinaallisesti korujen tekoon, kun en ole töissä ollut, aina ei vaan pysty paikallaankaan istumaan niin pitkään, että saisi valmista aikaan. Saa nähdä kauanko tätä vaihetta kestää, toivottavasti ei kuitenkaan ihan hirveän pitkään... Mutta positiivista ajattelua peliin, on ollut aikaa olla muksujen kanssa ja harrastaminenkin on ihan kivaa (kun vaan voisi enemmän haraastaa liikuntaakin... siis monipuolisemmin)... :)

Muistattekos vielä myyjäiset, joista puhuin ennen joulua? Oli siellä kyllä vaikka mitä myynnissä, kynttilöitä, joulukoristeita, leipää ja leivonnaisia, joululaatikoita, hilloja, piparkakkutaloja, kauniita käsin sidottuja muistikirjoja ja albumeita, neuleita, mattoja ja muita käsitöitä, ja korujakin useammalla myyntipöydällä, sekä tietysti arpoja... Itse en ehtinyt kyllä kiertää kuin pikaisesti alussa muutamat myyntipöydät, kun olin aivan yksinäni oman myyntipöytäni takana... Siitä mulla ei muuten ole kuvaa, mutta siis hiukan piti käyttää mielikuvitusta kun suunnittelin telineitä, joihin koruja voisin ripustella esille... Sittenhän minulla oli sellaisia lintuhäkki -kynttilätelineitä (yksi tosi iso ja kaksi pienempää), joihin laittelin muutamia koruja esille ja loput olivat pusseissa pakattuina ja erilaisissa koreissa lajiteltuina. Eihän se minun myynti mitään päätähuimaavaa ollut, pääasiassa korvakoruja, pari rannekorua ja korttia lisäksi. Mutta kuitenkin, kun ottaa huomioon, että pöytäpaikka ei maksanut mitään, niin kaikki oli plussaa :)

Siellä myyjäisissä tehtailin muutamat korvakorut istuskellessani myyntipöydän takana...


Ylhäällä hopeoiduissa filigree koristeissa 10mm helmiä (sininen kultakivi, simpukankuori helmet, rubykvartsia ja petroolit mattapintaiset lasihelmet). Harmi, että helmien värit ei kuvassa tule kovin hyvin esille.

Alhaalla vasemmalla antiikkihopeanväriset kristallikoristeiset helmilinkit ja helmiäislasipalloset.
Oikealla valkoiset simpukankuorihelmet ja onyxia kera punakristallisetn välihelmien ja hopeoitujen stardust-helmien.


Tein minä myyjäisissä muutaman kirjanmerkinkin, ja kotona vielä pari lisää, mutta ne ehdin antaa lahjaksi ja myydä ennen kuin tajusin, että en ollut edes kuvannut niitä :)

Olen ostanut ennen joulua ja joulun jälkeenkin aika paljon lisää helmiä, varsinkin kiviä :D Olen hamsteri, myönnetään... mutta siis olenhan minä niitä käyttänytkin, joten en minä niitä ihan turhaan ole ostanut.

 Huurrettu vuorikristalli -rannerengas


Synteettisiä kivirondelleja väreissä aqua ja seepra

 Sitten 12 mm kivihelmiä, aurinkokivi ja mattapintainen onyx, kieputeltuna hopeoidulla langalla. Tämäkin malli on tuttu jo aikaisemmasta päivityksestä (ja aurinkokivet olen kyllä saanut jo kauan aikaa sitten, mutta en vaan ole hennonut niitä käyttää :d)
 
Kaksi melko erilaista korusettiäkin olen tehnyt uusista kivistä :)
Vas: käytetty isoja turkooseja, rannekorussa pujoteltuna vaijeriin yhdessä muiden helmien kanssa, ja kaulakorussa riipuksena helmien välissä. Muut helmet on jo aikaisemmin hankittuja vaaleanvihreitä kierteisiä lasihelmiä ja ruskeita pyöreitä lasihelmiä.
Oik: kivihelminugetteja (nyt en muista millään, mitä olivat nimeltään, tunnistaako joku!?!), lisänä hopeanväristä koruketjua ja kaulakorussa antiikkihopeanvärinen, iso lehtiriipus. (HUOM! Alla kuva, jossa käytetty salamaa, joten kivien väri tulee hiukan paremmin esille :D)

  
 Tämän rannekorun isot kivet on juuri sen mallisia, että vielä jokin aika sitten en olisi voinut kuvitellakaan edes ostavani tällaisia :O Sitten kävi niin, että joku möi Helmetin kirppiksellä ylimääräisiä kiviään ja minä melko summassa otin vähän kaikkea, mikä kuulosti kivalta, ja niinpä myös nämä valkeat, rouheat kivinugetit tulivat minulle postissa... Aikani niitä katseltuani, päädyin kokeilemaan tällaista ratkaisua... Ja sehän toimii :D Kivet on muistaakseni jotain kvartsia ja pyöreät helmet on huurrettuja vuorikristalleja.

Tällaisia... Seuraavassa päivityksessä sitten tilauksesta näperreltyjä juttuja ja tulossa myös neulottuja ja virkattuja juttuja, joten pysykäähän kuulolla :)

9 kommenttia:

  1. Hoi mikä lasti! Kauniita koruja kaikki ovat ja suosiooni sukelsi ekat korvikset,kaikki ja viimeinen valkoinen rannekoru .Siinä on niin ihanat kivet!!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla susta pitkästä aikaa ja huomioni veivät nuo pitkät korvakorut - tyylikkäät :)

    VastaaPoista
  3. Oho :) Ylärivin korvikset on totta tosiaan kivat ja näköjään sama maku jatkuu Eilan kanssa: vika rannekoru on upea!

    VastaaPoista
  4. vau miten olet ollut ahkera, ja ihanuuksia oletkin saanut aikaiseksi. ylärivin korvikset kolahti täälläkin, ja kieputetut korvikset, ja tuo oikeanpuoleinen setti, ja ehdottomasti tuo alin rannekoru. nam :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kivoista kommenteistanne :)

    VastaaPoista
  6. Kauniita koruja minäkin tykkään ylhäällä olevista korviksista ja rannekoru on myös kaunis.

    VastaaPoista
  7. Kiva, kun tulit taas linjoille :)
    Ahkera tyttö oot ollut!

    VastaaPoista
  8. Tosi kivoja kaikki! Varsinkin aurinkokivi-korvikset on jotenkin yksinkertaisuudessaan upeat :) Ja tuo alin rannekoru, vau!

    VastaaPoista
  9. Paljon kauniita koruja... viimeiset valkoiset "möhkäleet" ovat mielenkiintoisen näköiset! :)

    VastaaPoista