Sivut

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Erittäin mieluinen tilaustyö :D

"Siis olenhan minä sen jo aavistanut... ;)"
Ei , en halua olla isäni kaltainen! Hän nimittäin hän aina väittää jotain tämän suuntaisia uutisia kuullessaan, että on jo tiennyt asiasta tai aavistanut jotain. Kyllä minun täytyy myöntää, että asiasta ensimmäisen kerran kuullessani, olin iloisesti yllättynyt ja heti kuitenkin aivan innoissani asiasta...
Mutta kyllä minä yllätyin vielä enemmän, kun minulle esitettiin kutsukorttitilaus :O  Tämä oli oman korttiaskarteluni tähän astisista isoin ja vaativin tilaus, 20 samanlaista korttia... huh huh! Täytyy kyllä totuuden nimissä kertoa, että kortit eivät olleet identtisiä, mutta tämän asian hyväksytin morsiamella etukäteen... Malli on eräästä aikaisemmkn tekemästäni kortista (hiukan muuteltu), joten sekin asetti oman haasteensa, kun en aikaisemmin ole "kopioinut" mitään mallia vaan tehnyt aina omasta päästä uuden mallin (vaikkakin tarkimmat ovat varmaan pistäneet merkille tietynlaisen tyylisuuntauksen korttiaskarteluissani). Korttien vaihtelevuus näkyy taustapapereissa, ääriviivatarroissa, kukissa ja kristallien väreissä. Ja juu-u, ostinhan minä vaikka mitä materiaaleja noihin kortteihin lisää, mutta valitettavasti materiaalit olivat sen kaltaisia, että jokaista tarraliuskaa ja kristallipakettia olisi pitänyt hankkia vähintään yksi kahta korttia kohden. Sillä tavalla olisi kyllä saanut korteille hintaa reilusti enemmän.

No sitten itse kortteihin, eli mallina toimi tämä...


Ja siis pienillä muutoksilla, tästä, alunperin kaksiosaisesta kortista tehtiin yksiosainen kutsukortti, jossa etupuolelle tuli tämä kuva melkein samanlaisena, ilman perhosta ja takapuolelle sitten morsiamen itsensä suunnittelema kutsuteksti.

Ja tältä sitten näyttivät valmiit kortit...

 Tässä ekassa kuvassa valotus aivan metsässä ja muutenkin kuva aika epäonnistunut, mutta pitihän sitä kuitenkin yksi kuva olla, jossa näkyisi koko tilaus ;)



Eli hiukan kukn vertailee alkuperäuiseen malliin, niin huomaa, että esimerkiksi kukkatarrat eivät ole samanlaisia, ja tosiaan, noissa taustapapereissa on vaihtelua siksi, että alkuperäinen on vihosta, jossa jokaista kuviomallia on tasan kaksi, ja tuosta määrästä paperia tuli vain neljä korttia. Sen vuoksi valitsi vihkosesta muutaman muunkin paperin, joka tyylisuunnaltaan oli samaa kuin alkuperäinen, hiuakan värisävyissä vaihtelevuutta... Lisäksi käytin kristalleja useampaa värisävyä, koska yhtä ja samaa ei ollut saatavilla niin isoa määrää, että olisi riittänyt kaikkiin 20 korttiin. Tämän vuoksi siis kristalleja on pinkkejä, hennon vaaleanpunaisia ja kirkkaita... Lisäksi jouduin vaihtamaan tuon viininpunaisen kukanmalliin leikatun kartongin alkuperäisestä poiketen käsintehtyyn mulperipaperiin.
Mutta kaiken kaikkiaan, sain kuitenkin kortit ihan ajallaan valmiiksi ja sekä morsian että sulhanen olivat ilmeisesti tyytyväisiä niihin.

Hi hii, myös minulle tuli kutsu (avec), joten elokuussa juhlitaan... kunhan ollaan kuntoutuksesta selvitty hengissä ;)


Nyt on kortteja postailtu ihan urakalla... Vieläkin olisi yksi valmiina, odottamassa valokuvaamista, mutta silläpäs ajattelinkin osallistua Sinellin "Kuukauden korttikisaan"... Kerta on ensimmäinen, joten kassotaan miten käypi :)

Seuraavassa postauksessa tulossa pitkästä aikaa koruja!
Lisäksi julkistan vihdoinkin "1000 kävijän bongaaja" -palkinnon, jonka voitti siis Nannica ja myös arvonta tuon rajapyykin saavuttamisen kunniaksi pistetään pystyyn, kuten aikaisemmin lupailin ;)

Kiitos ihanaiset lukijat ja pysykäähän taasen kuulolla :)

6 kommenttia:

  1. Kaunnita kortteja olet taas tehnyt! Osallistu ihmeessäkorttikisaan ja olikon Ihana-lehdessäkin joku juttu, että voi omia töitään laittaa esiin tms. Kurkistapa sinne :)

    VastaaPoista
  2. Tämä tilaaja on TAAS hyvin tyytyväinen :)♡
    Ja tilaajien lisäksi kutsun saaneilta on tullut kehuja kauniista korteista!!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Hienoa! Kortit ovat todella kauniita ja taitavasti tehtyjä.

    VastaaPoista
  5. Todella kauniita kutsukortteja :)

    VastaaPoista