Sivut

torstai 2. toukokuuta 2013

Koruja, koruja...

Viimeisimmästä postauksesta onkin taas vierähtänyt jonkin aikaa, ja tuolloin muistaakseni lupasin, että seuraavassa olisi luvassa koruja. Joten siis...

...tässä pitkän aikavälin satoa. Ja näistä vanhimmat on tehty varmaan jo vuoden alussa, mutta ovat vaan jääneet kuvaamatta.

Korvakoruja monenlaisista materiaaleista, mutta näissä (luultavimmin) renkaat kookosta ja muuten lasi- sekä kivihelmiä...


Sitten kieputteluja hopeoidulla ja kullanvärisellä langalla ja kauniita makeanvedenhelmiä...


Sitten korvakorut kullanvärisin metallein... Tällaisia teen todella harvoin, kun en omasta mielestäni osaa kullanvärisiä metalleja käyttää. Mutta näihin olen kuitenkin melko tyytyväinen :)


Sitten vielä puuta ja yhdet suht hyvät millefiorihelmet kakkoslaatuisten joukosta, sekä antiikkimessinkiosia ja turkooseja kahdessa muodossa...Ja vielä korvakorut, jollaisia olen aikaisemminkin tehnyt. Nyt makeanvedenhelmet väreissä tummanvihreä ja hennon vaaleankeltainen (vai liekö joku kerma)...


Sitten muutamat "NAPPI" -korvakorut...
   Sitten käsikoruja erilaisia ja erikokoisia...

Monikerroksinen MemoryWire -rannekoru: lasihelmiä, onyxia, kristallilasia ja strassivälihelmiä. Värit on aika hienot, vaikka en itse tuollaisia juurikaan käytä :) 

Onyxkolikoita ja antiikkihopeanvärisiä helmiä.

 Vihreitä makeanvedenhelmiä ja antiikkikullanvärisiä helmiä.

Sardonyksia, savunharmaata kristallilasia ja antiikkihopeanvärinen isompi helmi. Tässä rannerenkaassa toteutus epäsymmetrinen ja sellainen tyyli on mulle haastava, joten tähän olen enemmän kuin tyytyväinen, koska lopputulos on ihan tasapainoinen ;)

Sitten pari sormusta, joissa tekniikka vain liimaus, eikä muuta :)Sitten jotain ihan muuta...
Näin meillä vietettiin vappua :D :D :D
(kasvomaalaukset à la ME...)

Tässä neitokaisen naamiaisasu koulussa 30.4. vietettyyn vappukarnevaalipäivään... Ja parhaan asun voitto tuli kotiin...
Ihan pelkkää palloa ei saatu tytöstä aikaiselksi, kun eihän noilla Angry birdsin possuilla ole jalkoja, mutta pallona olisi ollut huomattavan vaikea kävellä, joten pallo on vain ylhäällä  :D

Tässä sitten vapunpäivänä pienelle miehelle tehdyt maalaukset... Traktorimies jo varhaisessa vaiheessa ;) (värit on sekä traktoriin että peräkärryyn herra valinnut itse, kuten myös sen, mitä peräkärryssä on kuormana ;))

Ja tässä neitokaisen vapunpäivän perhosmaski... Värivalinnat hänelläkin omasta takaa :) (tuntosarvetkin perhosella on, mutta ne on keltaisella, joten erottuvat hiukan huonosti)


Seuraava päivitys heti perään! Kyseessä arvonta :D

3 kommenttia:

 1. Kauniit korut,ne alimmat korvikset olivat mieluisimmat:)
  Hieno Agry possu,onnea voitosta!
  Mukavaa kevättä:)

  VastaaPoista
 2. Tän kerran lemppareina oli periaattees kaikki turkoosit:D!
  Nimittäin noi ekat korvikset oli ja sit kahdet turkoosit plus sitten noi ihanat valkoiset :D <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille kommenteistanne :)

  VastaaPoista