Sivut

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Onnea aikuiselle naiselle :)

Menneenä viikonloppuna järjestettiin serkulleni, joka tulee 18 vuoden ikään, pienimuotoiset synttärijuhlat papan luona. Nuori nainen ei siis itse tiennyt mitään, eikä siinäkään vaiheessa kun alkoi porukkaa lappamaan ovesta sisään, ymmärtänyt yhteyttä, kunnes sitten kukkien, korttien ja lahjojen kera keräännyimme olohuoneeseen joukolla hänelle laulamaan onnittelulaulua :)

Kun sitten tuli aika antaa lahjat päivänsankarille, pistin merkille, että kaikkiaan kolme korttia oli työpajastani kotoisin ;) No omani+siskoni yhteinen tietysti (ja kuinkas muutenkaan viimetingassa, juuri ennen juhliin lähtöä tehty), ja äitini jo aikaisemmin tilaama, sekä tätini aikaisemmin minulta ostama... Onneksi kaikki olivat hyvin erilaisia :D

Tämä ensimmäinen on siis minun ja siskoni perheiltä (itku, kun kuva on suttuinen)... Myös tuo ohessa oleva korurasia on minun koristelemani, ja sen sisälle kätkeytyy, kuinkas muutenkaan, tekemäni korvakorut (ovat jo aikaisemmin täällä postatut) :)

Tässä sitten äitini tilaama... Tilaus oli mallia vapaat kädet ja tyylinsuunnittelin väreineen kaikkineen omasta mielestäni saajan tyyliin sopivaksi.

Onnea siis vielä aikuisen naisen ikään tulleelle (itse asiassa juuri eilen) NOORALLE :)


ps. Muistakaahan arvonta, johon on aikaa osallistua sunnuntaille saakka :)

2 kommenttia: