Sivut

perjantai 6. syyskuuta 2013

Kesä 2013...

Alkaa kesä olemaan pikkuhiljaa takana päin, vaikka juuri tänään kyllä meitä hellitään ihanalla auringon paisteella ja lämmöllä. Kuitenkin meillä on tavattu aloittaa syksystä tai ainakin alkusyksystä puhuminen siitä kun koululaiset palaavat pulpettiensa ääreen ja lehdet puissa alkavat pikkuhiljaa kellastua. Nyt siis kuitenkin kuvia koruista, joita olen saanut aikaan kesän kuluessa. Suurimman osan tein yksille heinäkuussa pidetyille kauneuskutsuille, joissa minullakin koruineni (ja kortteinenikin) oli pikkuruinen osa. Kutsuja varten mies hitsasi minulle vanhaan astiakaapin ritilään jalat, joten sain siis koruille jonkinlaisen esittelytelineenkin :)

Tässä ensin muutama uusi avainnauha...

 Jotain kiveä (olisko turkoosia) ja mustia lasihelmiä.

 Vaaleankeltaisia särölasihelmiä ja simpukankuorihelmiä

Violetteja marmorilasihelmiä ja hopeoituja filigree-helmiä.
Oranssia särölasia ja stardust-helmiä.

Hopeanharmaita lasihelmiä ja litteitä rutiilikvartsi-helmiä.

Sitten korvakoruja...


 Helmiäisperhosia
Simpukkaa Rodokselta, ei kylläkään itse rannalta poimittuja vaan pienestä liikkeestä vanhasta kaupungista ostettu... Jäivät yllättäen omiin korviin roikkumaan :)

Vaaleanpunaista värjättyä jadea ja hopeoitua kuparilankaa
Kierteisesti viistehiotut kristallilasihelmet

Nämä kivet ovat jotkin raita-akaatit, todella kauniit vaaleansinisävyiset yksilöt

Afrikan jaspista (muistaakseni)... Todella kauniit, viistehiotut brioletit <3


Sitten vielä pari korusettiä kesältä...

Turkoosia kiveä, puuta ja hopeoitua ketjua sekä linkkejä

 Settiin tein kahdet korvakoruvaihtoehdot, pidemmät ja lyhyemmät

Tämä setti tilattiin rippilahjaksi. Materiaalit helmiäinen, hopeoidut stardust-helmet ja kristallirondellit. Myös tähän settiin tein kahdet erilaiset korvisvaihtoehdot, joista tilaaja sai valita. Setissä lahjaksi meni alemmat ja tilaaja osti itselleen perhoset ;)
Hempeä on :) 

Tässähän näitä koruja kesältä... muutamia on tullut tehtailtua näidenkin jälkeen, mutta kuvatuksi en ole saanut. Olen nyt kovasti ollut innostunut rannerenkaista, joissa käytän ohutta kumiputkea mukana :)
Lisäksi tulossa vielä päivitys, jossa pelkästään kortteja tältä kesältä.

Muutamia tilaustöitä teen vielä tässä lähipäivinä ja sitten siirrynkin haasteeseen, jollaista en ole aikaisemmin saanut, katsotaan kaasutanko ompelukoneen langat solmuun ;)

5 kommenttia:

 1. Onpa monia kauniita ja mielenkiintoisia koruja :) Simpukkakorvikset on hyvä löytö.

  VastaaPoista
 2. ootpas ollut tuotteliaana :) kaikki niin kauniitaa, mutta suosikitkin löytyy kyllä. avainnauhoista jostain syystä oranssi meni tällä kertaa turkoosin ohitse ;) korviksista nuo simpukkaspiraalit ja vaaleanpunaiset jadet, kuinmyös afrikan jaspis miellyttävät silmää, mutta kaikista paras on tuo turkoosin ja puun upea yhdistelmä, koko setti niiiiin kaunis

  VastaaPoista
 3. Vaaleansiniset raita-akaattikorvikset miellytti minua eniten näistä kaikista kauniista koruista. Mukavaa syksyä sinne kotipaikkakunnalle:)

  VastaaPoista
 4. Wau mikä korukavalkadi, hienoja kaikki mutta nuo vihreä ruskeat korvikset(puuta ja jotain kiveä) puhuttelivat eniten!

  VastaaPoista
 5. Ihania värejä ja ideoita! :)

  VastaaPoista