Sivut

torstai 2. toukokuuta 2013

Tonni-arvonta :D

Tuli siis aikaisemmin luvattua, että kunhan tuo pyöreä luku kävijälaskurissa napsahtaa tauluun, niin järjestän arvonnan. Ja tässähän se sitten tulee...

Tällä kertaa arvonnassa ajatellaan jo tulevaa kesää ja kommenteissanne, joilla siis saa jo yhden arpalipun, toivoisin teidän kirjoittavan, mitä eniten odotatte tulevalta kesältä :)
Itse odotan ihan selkeästi kesäkuun lomamatkaa. Lähden tapaamaan jälleen, tällä kertaa vain oman perheeni voimin, kreikkalaista ystävääni Rodokselle ja siellä siis tänä kesänä saan viettää aikaa jopa kaksi kokonaista viikkoa... Luksusta viime keväisen neljän päivän vierailun rinnalla (joka siis sekin oli ihanaa, kun oli ne häät ja kaikki... ja edellisestä tapaamisesta 22 vuotta) :D

Arvonnan palkinnotkin on kesäiset! Ei tällä kertaa koruja vaan koristeita ja palkintoja on kaikkiaan kaksi, jotka siis MOLEMMAT ARVOTAAN :)


Sudenkorennoista toinen tehty pelkästään kieputtelemalla hopeoidusta langasta ja silmät vaaleansiniset lasihelmet. Toisessa käytetty kiviä ja lucite-kristallihelmeä ja lisäksi kieputtelut tehty hopeoidulla langalla...
Molempiin saa kiinnitykseen pätkän aika paksua hopeoitua papuketjua ja sen voi kiinnittää lenkkikiinnittimiin... Itse saapi sitten lisätä ketjua tai poistaa entisenkin pätkän, jos haluaa käyttää kiinnitykseen jotain muuta ketjua tai materiaalia :)


Ja sitten ne säännöt, jotka ovat siis vanhat tutut sekä täältyä että monesta muustakin blogiarvonnasta.

Yksi arpa = kommentti tähän postaukseen, jonka siis tulee sisältää se kesän odotetuin asia

Kaksi arpaa = kommentin lisäksi olet jo lukijani / liityt lukijaksi TAI  mikäli et ole lukijani mutta linkität arvonnan blogissasi/facebookissa (kuvana voit käyttää tuota sudenkorentojen yhteiskuvaa ;)).

Kolme arpaa = kaikki edelliset (kommentti tähän, olet lukijani ja linkitys blogiin tai facebookiin)


HUOM! Ilmoita kommentissasi monellako arvalla olet mukana ja kumpaa sudenkorentoa eniten tavoittelet (voittaja saa tietysti valita ensin ja toisena arvottu saa jäljelle jääneen! Mikäli osallistut arvontaan anonyyminä niin keksi itsellesi kuitenkin joku uniikki nimimerkki sekä lisää kommenttiisi vielä sähköpostiosoitteesi
 
 
Ja arvonta-aikaa annan äitienpäivään saakka, eli 12.5.2013 pistän arvonnan purkkiin keskiyöllä päivän vaihtuessa maanataiksi. Ja siytten pyrin suorittamaan arvonnan mahdollisimman pian sen jälkeen :)

Onnea kaikille osallistujille tasapuolisesti :D

20 kommenttia:

  1. Kiva arvonta:) Osallistun kahdella arvalla ja kumpi vaan sopisi palkinnoksi mulle.
    Kesältä odotan tietysti lomaa ja sitten sitä että tyttäreni saisi opiskelupaikan ja että poikani kuntoutus etenisi suunnitellusti. Lomamatka sinne Viitasaarelle olisi mukava,saisi nähdä veljet perheineen ja isän:) Ja Keiteleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon on mitä odottaa, minä pidän peukkuja lastesi suhteen ja lomasikin tulee, kun on sen aika :) Ja tietysti toivon, että pääset vierailemaan täällä kauniissa kaupungissammekin!
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  2. Nice;)Osallistun kolmella arvalla ja kesästä odotan aivan eniten kreetan matkaa aah:D! Siellä toivon vaan ettei kipeeks tule ja sää ois hyvä:) Olen jo lukijasi ja jaan blogisi linkin tänään omassani (jo toista kertaa! :D)
    E-mail: erikoista@live.fi
    Kaikki tekemäs korut on ihanii joten kumpi vaan käy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Mukava kuulla, että pidät koruistani :)
      Toivotan onnea arvontaan :)

      Poista
  3. He hee! Kesältä odotan eniten lämpöä ja aurinkoa sekä kahdenkesken toteutettavaa reissua Hemmon kans. Osallistun siis 3 arvalla ja kiitos voin haluta tommosen koristeen itsellenix2 joka tapauksessa eli paappas tehden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, eli sun arvat voi sitten poistaa tuolta arvontakulhosta ;)
      Ei vaines, onnea arvontaan ja katotaan, jos onni suosii, niin sitten tehään vaan yks lisää :)

      Poista
  4. Kiva arvonta! Mä odotan kesältä sitä, ettei palelis koko aikaa... :D kovat odotukset siis! Osallistun kahdella arvalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olishanse kiva jos kesällä lämmintä olis enemmön kuin kaksi viikkoa. Toivottavasti odotuksesi, ja varmasti monen muunkin, palkitaan :)
      Onnea arvontaan!

      Poista
  5. Mukana. Sari.k-@luukku.com Odotan lämmintä kesää!

    VastaaPoista
  6. Mukana ollaan kahdella arvalla. Kesältä odotan lämpöä, aurinkoa ja mukavaa yhteistä aikaa uuden rakkaani kanssa <3

    Molemmat korennot sopisivat koristamaan tuossa pöydällä olevia valo-oksia, mutta jos jompikumpi pitäisi valita, niin ehkäpä sitten tuo, jossa käytetty kiviä ja lucite-kristallihelmeä kieputuksen lisäksi :)

    VastaaPoista
  7. Akkeli täältä osallistuu myös 2 arvalla.
    Kyllä maalla on mukavaa...näin keväällä.

    VastaaPoista
  8. Kolomella arvalla ollaan mukana, tottakai! :)

    Kesässä odotan eniten aurinko, ja pahiten stressiä yhdestä päivästä :D

    Korennoista kumpi vain on tervetullut muuttamaan meille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, se sun stressin aiheuttaja oliskin sitten ollut mun odotusten listalla seuraavana :D
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  9. Juu, siis eihän matka etelän lämpöön sinällään taida mikään erikoinen juttu olla, mutta itselleni tärkein ja odottamisen arvoinen juttu on nimenomaan se, et nään siellä ystäväni ja saan ihan kunnolla viettää aikaa hänen ja hänen perheensä kanssa. Mutta toivon toki lämmintä tänne koti-Suomeenkin... ehkä se tulee... muuttolinnuista odotetuimmankin mies näki jo eilen, eli meilläkin oli pääskynen pihapiirissä!
    Onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
  10. APUA! Miten mulla on mennyt tällainen aivan sivu suun?! No ei siis ihan onneksi, kun kuitenkin ajallaan ehdin :)
    Eli mukaan, mukaan! Kahdella arvalla ja ja ja ..mitäs pitikään kertoa..niin tavoittelen tuota millä on turkoosit silmät. Ja kesästä..hmm..mulla on ensimmäistä kertaa kesäloma kahdessa eri pätkässä ja odotan sitä jännityksellä; miltä se sitten mahtaakaan tuntua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa jaetussa lomassa on puolensa ja puolensa... toisille lyhyemmäsäkin ajassa onnistuu rentoutua, muuttaa "vaihde vapaalle" ja päästä lomafiilikseen. Meilläkin töissä jaetaan lomat pätkiin 3vkoa +1vko siksi, että loma-ajat ovat toukokuusta syyskuuhun. Näin pyritään takaamaan, että jokainen saisi lomaa myös OIKEINA lomakuukausina... itselle on sopinut näin.
      Toivottavasti lomasi tuntuu lomalta jaosta huolimatta. Onnea arvontaan :)

      Poista
  11. Odotan ihan mahdottoman kovasti lomamatkaa Lontooseen kesäkuun puolivälissä. Tapojeni vastaisesti olen jo alkanut ajoissa valmistautumaan tutkimalla tapahtumalistoja yms yms.
    Yhdellä arvalla mukana.Vasemmanpuolimmainen korento olisi mieluisampi.

    VastaaPoista