Sivut

maanantai 13. elokuuta 2012

Tämän päivän kuvaussaldo

Siis tää mun korutehtailu on kyllä melko aaltomaista... Tänään ei taas ole saanut mitään aikaan kun eilen ja toissapäivänä syntyi vaikka mitä!
Mutta onhan meillä ollut heti aamusta ohjelmaa, kun esikoinen saavutti yhden rajapyykin elämässään ja lähti ensimmäistä päivää esikouluun... Tuli äiskälle ihan tippa linssiin :)

 
Ja sitten eskarilaista odotellessa suoritimme kuopuksen kanssa arvonnan, jonka jo päivällä tänne postailinkin! Onnea vielä kerran voittajalle... ja viralliselle arpojalle KIITOS ;) (Hän itse kiittää kaikkia häntä ylistävistä kommenteista!!!)

Ja sitten olen kuvannut uusimpia koruja ja liimaillut hintalappuja...
MemoryWire -rannekoru... isoja kivihelmä (jotain?) ja lasihelmiä
Sateenkaarifluoriitti -rannerengas
Impression jaspis -rannerengas
Kaulakorut: 1. Makeanvedenhelmä ja lasia. 2. Intianakaatteja, makeanvedenhelmiä ja ketjua. Riipuksessa lucite-calla, josta roikkuu tummanvihreät lasihelmet. Ja 3. Prehniittiä ja pienenpieniä (epämuodostuneita) makeanvedenhelmiä.
Korvikset ylhäällä: Impression jaspista ja isot violetit kristallirondellit. Korvikset alhaalla: Kauniita lasihelmiä ja hopeoiotuja koruosia.
Avaimenperät (vas.-oik.): 1. Ametistimöllykkä ja violetti kristallirondelli, 2.-3. korumetallinen lintu-riipus ja lasisydän, 4. vaaleanvihreitä lasibiconeja ja antiikkihopeanvärisiä korumetalleja, 5. MOP-riipus ja lasihelmi

4 kommenttia:

 1. Paljon olet saanut aikaiseksi :) Fluoriitti rannerengas kiiltelee silmiin ihanasti!

  VastaaPoista
 2. Moikka.. ja kiitos kun kävit minun blogissani !
  Sinähän osaatkin leipomisen lisäksi tehdä kauniita koruja.
  Tosi nättejä kaikki !

  ps. ei minullakaan nuorena tuo pää niitä ideoita niin paljon tuottanut, mutta nyt niitä pursuu :DD

  VastaaPoista
 3. Paljon on tullut valmista. hastuttava tuo sateenkaarifluoriittikoru.

  VastaaPoista
 4. Kauniita koruja! Itse en ole perehtynyt korujen tekoon, tyydyn ihastelemaan! :D Meiltä lähtee esikoinen eskariin ens vuonna. :)

  VastaaPoista