Sivut

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen kuvallinen päivitys

Pitää kokeilla heti, kuinka saan onnistumaan kuvan liittämisen päivityksiin. Siispä aloitan muutamilla korukuvilla. Näissä kuvissa koruja sieltä ja täältä, uusia ja vanhempia. Jotkut koruista on lähteneet jo uusille omistajille, jotkut löytyy edelleen minun varastoistani.

"YÖKKÖ"... Akaatteja (black striped); mustia, mattapintaisia kiviä ja kirkkaita (AB), pieniä kristalleja. Antiikkihopeanvärinen korulinkki ja pöllö-riipus (molemmat Helmetin kirppikseltä).
Kaulakorun kaveriksi myös rannekoru ja korvakorut :)
"MUSTA LUMME"... Laavakiviä, pieniä välihelmiä ja riipuksena kaunis hopeinen kukka (Helmetin kirppikseltä).
Rannerengas ja korvikset kauniinvärisistä lamppulasihelmistä ja pienistä, kirkkaista (AB) kristalleista. Rannerenkaassa on säätöketju, joten se sopii monenkokoiseen ranteeseen.
"MOUKARIT"... Yksi suosituimmista koruartikkeleistani. Näitä siis olen tehnyt kivistä, lasista, muovista ja simpukankuorihelmistä. Kuvassa olevat simpukkahelmiä, hopean, tumman harmaan ja pronssin värisinä.
Lisää "MOUKAREITA"... Värjättyä jadea (pink ja omena) sekä persikanväriset akaatit.
Lyhyempiä "MOUKAREITA"... Onyx, värjätty jade (ruby) ja turkoosi-ruskeat lasihelmet.
"LEHDYKÄT"... Lucite-lehtiä, lasikuutioita ja hopeanväristä ketjua.
Rannerenkaita... Villipitsiakaattia, säröakaattirondelleja ja hopeakvartsia. Kaikissa rannerenkaissa säätöketju, joten sopivat monenkokoiseen ranteeseen.
Mustapunaisia lasihelmiä ja punaisia kristallirondelleja. Riipuksena antiikkihopeanvärinen sydän (Helmetin kirppikseltä).

Tulihan siinä jo muutamia esiteltyä... aika laidasta laitaan!
Jos päivitys onnistuu suuremmitta ongelmitta, päivittelen taas piakkoin lisää koruja, joita olen tehnyt ja ehkä tulossa kuvia muistakin jutuista ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti