Sivut

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Samaa sarjaa vol. 2... :D

Tilauksesta koruilu on aina yhtä jännittävää... Varsinkin, jos tehtävänä on jotain ihan uutta, eikä esimerkiksi jatkoa johonkin aikaisemmin tehtyyn koruun (se onkin yleensä ihan helppoa... jos sattuu olemaan vielä samoja helmiä jäljellä). "Olenko ymmärtänyt tilaajan toiveet oikein? Pitääkö hän korusta, jonka teen? Entä, jos e pidä... Teenkö uuden, vai unohdetaanko koko juttu?"

Tilauksesta tehtyjä korusettejä minulla on aika vähän, koska yleensä ne ovat nimenomaan sellaisia settejä, joissa on ollut jo jotain valmista ja "lisäosia" kaivataan. Olen kuitenkin tehnyt pari settiä tilauksesta, joten ne näyttävät nyt tältä...Kirkkaista särölasihelmistä tehdyt rannekoru ja korvikset tilattiin aikaisemmin samanlaisen, pinkeistä särölasihelmistä tehdyn setin mallin mukaan. Tilaaja antoi vielä lisätehtäväksi suunnitella settiin sopiva kaulakoru. Tämän jälkeen tein samanlaisen setin toisenkin ja vielä rannekoru-korvis -setin erikseen (tietysti ensimmäisen setin tilaajan luvalla.)
Joululahjaksi tilattu vaijerikoru ja korvikset. Violetti oli väritoive :)
Joulunpunaista pienistä siemenhelmistä ja lasibiconeista :D Kaulakorussa ei ole lukkoa ja se on suunniteltu siten, että sen voi "solmia ja kieputella" kaulaan miten haluaa, tilanteen mukaan. Rannerengas on tilaajan toiveesta pujoteltu MemoryWire -vaijeriin.
"Korurasiasta puuttuu violetit korut kokonaan"... Siispä suunnittelin sellaiset. Kaulakorussa toispuoleinen malli, edessä salpalukko, johon kiinnitetty iso violettisävyinen akaattiriipus (tämäkin löytynyt Helmetin kirppikseltä), helmet lasia. Rannerengas jälleen tilaajan toiveesta pujoteltu MemoryWire -vaijeriin.
"SUUTARIN LAPSEN KENGÄT"... :D Eli siis nämä korut suunnittelin ja näpersin varta vasten itselleni!!! En oikeastaan mitään syytä varten edes, mutta halusin vihreät korut, jotka ei olisi liian hienot, mutta joita voisi kuitenkin pitää muuallakin kuin kauppareissulla... Siispä syntyi tällaiset pienistä aventuriinipyörylöisistä ja vuorikristallinugeteista.
"MUTKIA"... Tämä kuvassa näkyvä nimenomainen setti on tilaustyö-kopio, mutta omasta korumallistani. Siis tämä setti on kopio jo aikasemmin tehdyistä samanlaisista koruista (ilman korviksia, jotka muuten on tehty "Moukari" -mallilla tilaajan pyynnöstä)... Molemmat samanlaiset setit meni samalle tilaajalle :D
Toiveena yksinkertaista, maanläheistä, vihreää... Ja sitähän tämä on! Vihreitä kivipyörylöisiä (kiven nimestä ei tietoa) ja vaaleanvihreitä lasibiconeja. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis ja tilaajansa mieleen :D
Sitten tulikin jatkotoive edelliseen... Eli rannekoru samaan sarjaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti