Sivut

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Samaa sarjaa vol. 1... :D

Kuulutko niihin, joiden kaapit ja laatikot on pullollaan kivoja korviksia, kaulakoruja, rannekoruja ym., jotka näyttävät ihan hyvältä niin kauan kun ovat yksinään..? Esimerkiksi lahjaksi saatuja koruja, elleivät ne ole jotain yksinkertaisia (esim. hopeisia kaulaketjuja riipuksineen), saattaa olla huomattavankin hankalaa käyttää, kun omista varastoista ei löydy juuri sopivia pareja niihin... Hmmm... Itse omistan koruja jos jonkinlaisia, ja tämä ongelma vaivaa aika ajoin, kun kaikki kauniit koruloiset vaatisivat korulaareista päästä käyttöön, mutta ei ole oikein sellaisia vaatteita, joiden kanssa niitä käyttää, saatika muita koruja niitä täydentämään :/ Tämä seikka innoittaa minua välillä suunnittelemaan ja näpertelemään korusetin, joka sisältää samaa sarjaa tai ainakin samanhenkisiä koruja korviin, ranteeseen ja kaulaan... :D

Tässä olisi kuvia koruseteistä, joita olen suunnitellut ihan muuten vaan, en siis tilauksesta, vaan ilman mitään erityistä syytä... Osa löytyy edelleen "koruvarastostani", osan olen myynyt niitä tarvitseville ;)


"MUSTAA JA HARMAATA"... Pitkä, lukoton kaulakoru, joka yhdistyy edessä isolla antiikkihopeoidulla metallihelmellä. Pieniä mustasisustaisia siemenhelmiä; mustia, kierteisiä lasihelmiä ja laavakiveä.

Turkooseja särölasihelmiä ja turkoosia picasso-jaspista.
Vihreä, toispuoleinen kaulakoru, jossa iso akaattikukka toimittaa lukon virkaa. Helminä kristallihelmiä, pieniä kivihelmiä ja isompia, vihreitä säröakaattirondelleja. Tähän settiin ei tullut tehtyä rannekorua ollenkaan.
Labradoriitin kauneus on saanut minut haukkomaan henkeäni siitä saakka, kun ostin ensimmäisen "labbisnauhani" Helmetin kirppikseltä. Tässä setissä labradoriitit ovat kolikoita ja niiden välke näkyy vain yhdessä kivessä (siinäkin aika huonosti). Kivien välissä pieniä hopeoituja välihelmiä ja kirkkaita (AB) kristallirondelleja.
Tässä sitten setti, jossa on ne ensimmäiset ostamani labradoriiti :D Välissä muutama musta lasihelmi ja rannekorussa myös pari mustaa kristllihelmeäkin. Välihelminä hopeoidut helmet ja antiikkihoipeanväriset helmihatut. (Tähän settiin tein myöhemmin myös korvakorut, joissa oli samanlaiset mustat kierteisesti hiotut kristallit, kuin rannekorussa sekä välihelmet ja helmihatut.)
Simpukkarenkaita, vuorikristalliapyöreinä helminä ja nugetteina ja hopeoituja metallirenkaita. (Tämä setti tuunattiin myöhemmin kaulakoruun laitetulla kissansilmälasisella, turkoosilla sydänriipuksella. Laitoin myös lukon kaulakoruun, koska se lyheni hiukan sen jälkeen kun jouduin ottamaan pari simpukankuorirengasta muuhun käyttöön ;) (piiiitkä juttu)... Mutta siispä, sen jälkeen tein tähän settiin myös korvakorut, joissa oli turkooseja kissansilmälasihelmiä ja vuoriristallinugetit... Setin "ostaja" oli tosi tyytyväinen, riipus oli hänen omansa :D)
"MUTKIA"... Labradoriittikolikoita ja hopeoituja, mutkaisia putkihelmiä. Ah, kauniita... vaikka hohde näkyykin vain pikkiriikkisen parissa kivessä :D (Myös tähän settiin on tehty korvakorut myöhemmin, mallia "Moukari", mutta pyöreiden kivien sjaan niissä roikkuu tietysti labradoriittikolikot.)
Helmiäispintaisia simpukankuorihelmiä (hopea ja tummanharmaa), kirkkaita kristallirondelleja, musta-valko-harmaita kiviä ja kristalli-välihelmiä.

Onkohan minulla jokin musta-harmaa -kausi??? Onneksi nuo parit piristysruiskeet, turkoosista ja vihreästä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti