Sivut

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Uusimpia koruloisia...

Töissä koruja tulee "esiteltyä" aina silloin tällöin (=vien "varastokorut" laatikoihin pakattuna töihin ja työkaverit saavat sitten vapaasti katsella niitä). Pari viikkoa sitten vein taasen koruloiset töihin ja muutaman päivän jälkeen laatikot olivat keventyneet muutamalla korvisparilla ja rannekorulla :D Kivaa, että näperrykset ovat muidenkin mieleen, koska minä en millään ehtisi siis itse omalla "korukulutuksellani" käyttää niitä kaikkia ;) Sen lisäksi siis, että korut ovat esillä ja vapaasti ostettavissa, niin usein ne saavat aikaan kommentteja "Joo-o, tää olis ihan kiva, mutta tää juttu tässä ei sovi mulle. Voisko tästä tehdä hiukan erilaisen mallin?", "Tässähän on kiva koru, mutta liian lyhyt/pitkä. Voisko sitä muokata jotenkin?" tai "Kivat korvikset! Voisitko tehdä näihin sopivan rannekorun?" Ja yleensä melkein kaikki käy, mikäli materiaaleja ym. löytyy!
Siispä, viimeksi "koruesittelyn" jälkeen tilattiin seuraavanlaisia koruloisia (tässä pari, koska muutama koru on vielä kesken)...

Aikaisemman "YÖKKÖ"-korun mallista poistettu bling blingit... Eli siis onyxia ja antiikihopean väristä korumetallia.
Toiveena kirkasta ja vaikka jotain roikkuvaa ranteeseen (siis sitä bling blingia)... Siispä kaksi vaihtoehtoa, joista toisessa hopeanväristä ja toisessa hopeoitua ketjua sekä kirkkaita särölasihelmiä.

Näiden lisäksi on syntynyt korupajalla muutakin ja tässäpäs kuvia niistä...

Viininpunaisia helmiäislasihelmiä, pieniä luumun värisiä lasihelmiä ja hopeoituja välihelmiä. Riipus antiikkihopeanvärinen kukka (Helmetin kirppikseltä)
Beigen värisiä simpukankuorirenkaita ja kirkkaita lasihelmiä sekä antiikkikuparin värisiä korulinkkejä.
Nilkkakoruja (joita olis varmaan kannattanu käyttöaika huomioon ottaen tehdä hiukan aikaisemmin kesällä tai jopa jo keväällä)... Mutta näissä siis hopeanväristä ketjua, pieniä harmaita makeanvedenhelmiä ja kirkkaita (AB) kristallirondelleja. Ylempi kimaltelee kauniisti omassa nilkassa :)

Onyxia ja korumetallia
Viininpunaisia makeanvedenhelmiä

Lupaan, seuraavassa päivityksessä jotain ihan muuta kuin koruja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti