Sivut

torstai 13. syyskuuta 2012

Pikästä aikaa

Eipä ole ollut tarkoius pitää näin pikää taukoa, aika vaan on mennyt todella tarkkaan lähinnä töissä, mutta myös tytön jalkapalloharrastuksen parissa sekä oman uudelleen aloitetun kuntosaliharrastuksen lumoissa... Ja ihan vaan oleillessa ;) Mutta siis oikeesti, jo kuukausi edellisestä postauksesta, huh huh...
Onhan tässä ajassa kuitenkin saatu aikaan jotain uuttakin, mutta kuvaaminen on vaan ollut jotenkin hankalaa. Nyt sitten sain otettua kuvat kaikista lopuistakin uusista jutuista ja päätin siis heti tulla laittamaan ne tänne!

"SYDÄNPUU"... Pitkä kaulakoru hopeoiduista ovaaleista, laavakivestä ja erikoisista raidallisista makeanvedenhelmistä. Riipus puuta.
Vaijeriin pujoteluja avainkoruja. Vasemmalla: kirkkaita siemenhelmiä, turkooseja särölasihelmiä (pyöreitä ja "tiiliä") sekä harmaita helmiäislasihelmiä. Oikeealla: erivärisiä simpukankuorinappeja ja opaalilasia. Molemmissa koruissa nyt lisänä magneettilukko, joka takaa korun aukeamisen tukalissa tilanteissa :)
Lyhyt kaulakoru vaaleista helmiäishohtoisista putkihelmistä (nää on todennäköisesti simpukkaa, en ihan tarkkaan muista). Riipus simpukkaa :)
Kaulakoru välihelmistä :) Lisänä muutama pikkuruinen peridoottibrioletti.
Valkoisia makeanvedenhelmiä ja hennon vaaleanpunaisia kristallirondelleja. Ruusu keskellä on simpukkaa ja sen voi laitaa kummin päin vaan, toinen puoli on valkoinen.

Simpukkaa ja kuparia :)
Pirteää pinkin ja mustan ystävälle... Lasia ja magnesiittia :D
Simpukankuorta ja upeita vuorikristallirondelleja

MOUKARIT: vasemmalla tumman violetit akaatit, oikealla säröakaatit.
Tässä nyt taas jotain isompia kivihelmiä (???) ja lasia.
Nilkkakoruja: hopeoitua ketjua ja pieniä kristallirondelleja
MemoryWire-rannekorussa vaaleankeltaisia kiviä (???), särölasihelmiä ja lasibiconeja.
Kännykkäkoriste ametistimöllykästä :)
Tässäpäs näitä muutamia ensimmäisessä postauksessa... Lisää seuraavissa, joissa lähinnä tilauskoruja ja luvassa myös jotain muutakin kuin koruja ;)

4 kommenttia:

 1. Moikka vaan :)
  Kauniita koruja ja nuo sukat ja huivit ovat myös ihania.
  Suosikkini näissä on kupari-simpukka korvikset, kivat kiehkurat kuparilangasta olet niihin vääntänyt!

  VastaaPoista
 2. juu, ja taas samoihin suosikkeihin eilan kanssa päädyttiin :D kaikkihan nää kumminkin on tosi kauniita

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat kauniita! Turkoosi on lähellä sydäntäni, joten turkoosi avainkoru saa minulta suurimmat ablodit :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille :D Kommenttinne lämmittävät mieltä suuresti!

  Aika kiva maku Eila ja outiriina... sillä minunkin suosikit on noi samaiset korvikset. Mieluilin jo, että jättäisinkö roikkumaan omiin korviini, kun olivat niin kivat. Kiekurat on ihan vaan kokeiluna väännelty pyöröpihdeillä ristiinrastiin... Tuota hommaa en osaa oikein ollenkaan, joten tuollaisia tulee siis harvemmin tehtyä. Mutta nuo ovat kyllä yllättävän onnistuneet :D

  VastaaPoista