Sivut

torstai 13. syyskuuta 2012

Puikkojen kilinää...

Niin kuin lupasin, päivitän tässä samalla muutakin kuin koruja. Eli, kuten yhdessä aikasemmassa postauksessani kerroin, neulomis-intoni kasvaa syksyllä ja talvella. Nyt olen sitten aloittanut! Ensin lueskelin vanhoja lehtiä ja selaisn neuleohjeita, sitten ostin uuden lehden... ja toisenkin uuden lehden! Sitten ostin lankaa (koska aina pitää saada ostaa uutta lankaakin, vaikka nurkkapielet vyöryisivät lankakeriä ja jämäpätkiä... kyllä ne sieltä aikanaan tulee käytettyä) ja uudet puikotkin (tätä kokoa minulta ei ennestään löytynyt, joten tulivat tarpeeseen).
Nyt olen sitten saanut valmiiksi pari pikkujuttua ja yhden tilauksenkin jo sain :)


Joogasukat... En kylläkään joogaa, mutta ajattelin, että jospa näistä olisi pilateksessakin hyötyä ;) Lanka on Novitan Nalle aloevera (sävystä en ole enää varma, kun vyötteet on menneet sekaisin kassissa, mutta tossa toisessa kuvassa sävy on luonnollisemman värinen). Sukat on neulottu puikoilla 3½ ja ohje löytyy uusimmasta Novitan lehdestä (syksy 2012).


Pari röyhelöhuiviakin tuli tehtyä. Nämä on mun ensimmäiset, ihan vaan kokeilun vuoksi ostin muutaman kerän lankaa (ja siksi kun lanka oli aika halpaa ;)).
Ekassa kuvassa vaalea, lyhyempi huivi. Neulottu 8 silmukalla...

...Tässä toisessa huivissa lanka viininpunaista (vaikka näyttääkin kuvassa violetilta). Huivi pidempi ja ohuempi, neulottu 5 silmukalla.


Ny on siis tämäkin "kausi" avattu :) Ja tosiaan lisää on tulossa, kun tekeillä on nyt säärystimet itselle ja seuraavaksi vielä tytölle ja työkaverin tilaamiin joogasukkiinkin on langat jo ostettu ;)

2 kommenttia:

  1. Hei, olen uusi lukijasi. Ihania huiveja ja noi säärystimet on todella upeat, heti tuli mieleen omat tyttäret olis varmaan mieluisia käytössä eikä jalkoja palelis.

    VastaaPoista