Sivut

lauantai 9. helmikuuta 2013

Avainkoruja

Olen tehnyt avainkoruja jos jonkinlaisia. Mutta siis kun värimakuja on monenlaisia ja toiset tykkäävät, että avain-/kulkulupakoru on asuste, joka valitaan asun värin mukaan. Siispä monia makuja ja tyylejä miellyttääkseni (ja kun tätä aikaa on sairaslomalaisella melkoisen riittävästi) olen tehnyt lisää avainkoruja kivoissa väreissä. Lisääkin on suunnitteilla, mutta tässä tähän mennessä valmistuneet. Löytyykö näistä suosikkisi, vai onko värimieltymyksesi joku ihan toinen?
(Pahoittelen kuvien huonoa laatua, en ole edelleenkään oppinut ottamaan kunnon kuvia, kameraa on turha syyttää, mutta se taitaa olla mulle liian tekninen vehje ;D)

  


Siis otsikosta poiketen päivityksessä on nyt muitakin koruja...

Ensin korvakorut, joiden tekemistä olen halunnut jo pitkään kokeilla, mutta enpäs ole uskaltanut, kun kieputtelu on mulla vielä sellasta hakemista. Näihin antoi innoituksen tarvikkeideni joukosta löytämäni parittomat salpalukot. Siis löysin useammankin renkaan, mutta en niihin sopivia vastakappaleita, joten päätin kokeilla kieputtelua ohuella metallilangalla ja pienillä, kauniilla kultakivillä...Sitten korvakorut, jollaisia olen jo aikaisemminkin tehnyt erivärisinä. Nimesin nämä nyt "tammenterhoiksi" kun mielestäni ne sellaisilta näyttävät. Siis metallit antiikki messinkiä ja kivet on uskomattoman kauniit bronsiitti pallot.Sitten parit rannekorut. Ensin MemoryWireen pujoteltuja helmiäsiputkia (ovat muistaakseni simpukkaa, mutta ihan varma en ole) ja vaaleanpunaisia kristallilasirondelleja.


Sitten rannekoru, jossa linkitettynä erimuotoisia kiviä pastellisävyissä (vaaleanpunaiset on jadea, mutta muita en nyt tähän hät6ään muista) ja hopeoituja stardust-helmiä. Pidennysketjun päässä roikkuu pieni Swarovskin vaaleanpunainen kristallibicone.Muutama tilauskorukin on tullut tehtyä :)

Kaulakoru, joka on tilattu lahjaksi, toiveena antiikkihopeanväriset/-hopeoidut metallit ja helmet sävyä vihreä tai ruskea.
Tässä ketjuun linkitettyjä Swarovskin helmiäislasihelmiä sävynä vihreä, Swarovskin biconeja sävynä "black diamond" (sopi mielestäni kauniisti vihreisiin helmiin) sekä unakiittia siruina ja palloina riipuksessa. Korussa myös erilaisia charmeja sekä ketjuun linkitettynä, että riipuksena kiinnitettynä salpalukkoon. Riipusosa on tilaajan toiveesta irrotettavissa papukaijalukolla, joten sen voi laittaa roikkumaan myös muuhun koruun.


Sitten vielä siskon tytölle tekmiäni korvakoruja kaksi paria. Tilauksessa oli useammat suht pienet roikkuvat (ja helmet saavat olla ihan jotain halppisjuttuja), kun melkein kaikista aikaisemmin tekemistäni on parit kadonneet. Siispä tässä ekat kaksi paria punaisista muovipisaroista ja vaalenapunaisista lasihelmistä) ja lisää on tulossa jossain vaiheessa :)


Kiitos taasen lukijoilleni mielenkiinnosta ja mukavaa lopputalvea kaikille :D
Toivottavasti minäkin selkävaivainen pääsen vielä hangille hiihtämään tänä keväänä, luistelusta en edes uskalla haaveilla!

5 kommenttia:

 1. Apua... Nyt huomaan, kun on uusi kone käytössä (siis miehellä on uusi työkone), niin tuo mun otsikkohan on ihan missä sattuu! Siis näytön koko ilmeisesti vaikuttaa asiaan, joten monellakohan lukijoistani ja satunnaisista seuraajista tuo otsikko näyttäytyy ihan vika paikassa :/

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania koruja!
  Korttikoruista ehkäpä lila..tai pinkki..tai..

  VastaaPoista
 3. Rannekoru "karkkijadeineen" on herkän herkullinen :)

  VastaaPoista
 4. kauniita tuotoksia :) ja ainakin minun koneella otsikko näyttää olevan ihan oikeassa paikassa ;)

  VastaaPoista
 5. Olet ollut ahkerana. Kuvaus on vaikea laji - se on tullut itselläkin monta kertaa todettua. Korut sitävastoin ovat kauniita - korvakorurenkaat on näistä mun lempparit :)

  VastaaPoista