Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Eka kerta :)

Minä lueskelen aika paljon toisten blogeja ja etenkin korublogeissa vierailen vähän väliä katsastamassa uusia juttuja, joita sinne taitavat koruilijat ovat luoneet. Useammankin kerran olen törmännyt miehelle tarkoitettuun koruun (vai onkohan tämä koru???). Aina noita ihastelen, mutta vasta nyt olen uskaltaniut itselkin kokeilla... Isäni luottamustehtäviensä vuoksi käyttää kauluspaitoja ja solmiotakin aika usein, joten luonnollista oli, että annan ensimmäisen version hänelle. Saatteeksi sanoin, että kehitysideoita otetaan oikein mieluusti vastaan, jotta tuotekehittely menisi aina parempaan suuntaan. Joka tapauksessa siskoni tilasi jo samaisen korun miehelleen ja päätin jo tehdä pienemmän version myös kummipojallenikin :)
Siispä esittelyssä elämäni ensimmäinen...

...solmiokoru (solmioneulaksihan tätä ei oikein mielestäni kutsua)!
Hopeoitua 1,2mm lankaa ja papuketjua, koristeena 8mm Swarovskin bicone, black diamond!
Saas nähdä, kuinka tämä toimii ja onko mittasuhteet oikein, kun tekovaiheessa kokeilin tätä omassa kaulassani olevaan mieheni solmioon... Onneksi ei kukaan ollut näkemässä ;)


Toinen eka kertani ei sitten liitykään millään tavalla koruihin... Tytölläni on aina ollut suhteellisen pitkä ja paksu hiuspehko, mutta sen kiinnipitäminen on hänelle yhtä tuskaa :O
Kuitenkin esikouluun lähdön myötä olen saanut hänet pitämään sen ponnarilla tai saparoilla (lähes päivittäin), että se ei koulussa pöllyä koko ajan silmien edessä tai muuten tiellä. Mutta siis asiaan, lettiähän tyttö ei ole antanut itselleen tehdä kunnolla oikein koskaan, koska sen tekeminen muka sattuu... muutaman harvan kerran vain hiukset on letitetty siskoni tai äitini toimesta, mutta itse en ole saanut niihin koskaan tehdä hänelle lettiä. Muutama päivä sitten leikkasimme etuhiukset, kun alkoivat valua silmille ja sen myötä parina päivänä olen laittanut hiuksia tavalliselle ranskanletille ja jopa kahdellekin letille. Mutta tällaisen tein elämäni ensimmäisen kerran :)

 Noh, ei mikään priima, mutta ensimmäiseksi ihan onnistunut ;)

Ps. Bongaa kävijälaskurista kiva tasaluku niin muistan sinua jollain kivalla pikkuyllärillä! Lisäksi järjestän arvonnan kun 1000 kävijää tulee täyteen :D

7 kommenttia:

 1. Hieno kampaus ja kiva solmionpidike:)Taidanpa ottaa vinkistä vaarin!

  VastaaPoista
 2. Hyvin on eka kerrat onnistuneet :)

  VastaaPoista
 3. Hieno solmiokoru! Siitä se lähtee :)

  VastaaPoista
 4. Annika haluaa nähdä kuvan miltä näyttää toi solmiokoru solmiossa!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota... mun pitää muistaa ottaa, kun meen seuraavan kerran käymään kotosalla!

   Poista
 5. Kiitos kivoista kommenteista ja kannustuksesta, ne lämmittävät kokeilevan sielun mieltä :)

  VastaaPoista