Sivut

lauantai 23. helmikuuta 2013

Minä ja minun ystävänpäivämuistamiset... :O

Ystävänpäivä oli ja meni... ja minun lahjat myöhässä, kuten tavallista (yksi edelleen antamatta) :/ Onneksi minun ystävät eivät ole kalenterintarkkoja, meinaan, että jos lahjukset tulee myöhässä, niin ajatushan on kuitenkin tärkein :)
Mutta siis, esittelin jo niitä kortteja aikaisemmin ja niistä tekaisin vain tekstitarroilla ystäville kortit, ylijääneet jäikin sitten varastoon odottamaan aikoja parempia... tai ensi vuoden ystävänpäivää. Osasta tuli kyllä onnittelukorttejakin. Nyt siis kuvissa esittelyssä jotain sydänjuttuja, joita tein ystävänpäivän merkeissä ja mukana myös sellaiusia koruja/koristeita, joita annoin jo itse lahjksi.

Ensin muutamat korvikset...

 Nämä kovasti epätäydellisinä ostettujen helmien sekoituksesta löytyneet todella kauniit vaaleansiniset yksilöt, pätyivät siskon tytön korviin... Ei kylläkään ystävänpäivälahjana, vaan ihan muuten pikku-likan korvisvarastoa täydentääkseni <3

 Kauniita ovat nämä sydänkorvikset, harmi vaan, että parista kelvottomasta korvistapista katkesi piikit ja kun kantaa yritin irrotella, lähti sydämestä taustaväri ja nyt sydämet näyttävät läntikkäiltä. Yksi pari säästyi täysin ehjänä ja ovatkin kauniit yksilöt :)

 Ystävänpäivälahjoina annetut simpukankuoririipuksista tehtaillut sydämelliset korvakorut. Yksinkertaisuudessaan kauniit.

Vasemmalla: Swarovskin kauniit siniset sydänriipukset ja fasetoidut vuorikristallirondellit, molemmissa todella upea kiilto ja säihke :)
Oikealla: Edelleenkin epätäydellisten helmien pussukkaa penkoessani käteen osuivat upeanväriset pyöreähköt helmet, joista tuli kauniit korvikset kun saivat hopeoitua lankaa ympärilleen.

Vasemmalla: Kivien laadusta ei ole varmaa tietoa, mutta ovat kauniit vaaleansiniset pompulat, lisänä antiikkihopeanvärisiä korumetalleja/helmiä.
Oikealla: vihreät lasirondellit, pienoiset kirkkaat kristallilasirondellit ja antiikkihopeanvärisiä/hopeoituja korumetalleja.

Näissä 6mm sinisiä kultakiviä ja isot antiikkihopeanväriset metallihelmet, jotka painavatkin jonkin verran. Harmi, että kultakivien kiilto ei tule ilman salamaa otetuissa kuvissa meidän valaistuksella esiin, koska näissä yksilöissä on upea kiilto ja kimallus.

Sitten pari kaulakorua...

 Vaijeriin pujoteltuna pieniä, kirkkaita kristallilasirondelleja, ja hennon vaaleanpunaisia välihelmiä. Edessä molemminpuolin lasista sydänriipusta on makeanvedenhelmiä, joissa on kaunis kiilto ja itseäni nimenomaan kovasti viehättävä muoto.

"Iron heart" -kaulakoru, jossa nolemmin puolin riipusta kirsikkakvartsia ja punaisia kristallilasirondelleja.

Sitten muita koruja ja muistamisia...

 Creme-rose -sävyisiä vintagelasihelmiä ja Swarovskin kristallibiconeja linkitettynä kuparisilla korupiikeillä rannekoruksi. Värit on omasta mielestä tässä aika kohdallaan :)

Sydämellisiä kirjanmerkkejä <3

 Laukkukoru/avaimenprä... nauhoja, vaijeriin pujoteltuja ja ketjuun linkitettyjä helmiä (simpukkaa, makeanvedenhelmiä, lasia ja hopeoituja stardusteja), sekä nätti sydämenmuotoinen emaliriipus <3

 Pienet avaimenperät pienille... Siskon lasten ystävänpäivälahjat. Ruusukvartsipötkylä ja sievät ballerinat neitokaiselle ja kummipojalle sulka ja vihreä kivi metsämiehen malliin :D

Korttimalleja ja yksi muistaminen...

Löysinpäs ihanaisia lapsille sopivia ääriviivatarroja ja tekaisin malliksi yhden kortin pojalle, sävy vihreä-kulta ja toisen tytölle, sävynä suloinen vaalenpunainen-hopea. (Kuvaaminen ei oikein onnistu huonoissa valaistusolosuhteissa, joten värit jonkinverrtan vääristyvät.) 

Miehen kummitädille tehty onnittelukortti 70-vuotispäivänä :) Sävynä aikuiselle naiselle sopiva viininpunainen-kulta, tehosteena vanharoosa ja helmiäinen.

Vielä pari tilauksesta tehtyä kirjanmerkkiä...

Helmet on tilaajan itsensä valitsemia vihreitä ja ruskeita lasi- sekä puuhelmiä, ja molemmissa isompi antiikkihopeanvärinen riipus :)

5 kommenttia:

 1. voi miten ihania korviksia :) kyllä on huomenna laitettava verstas käyntiin, ei siitä taida mihinkään päästä ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä sinä olet monitaitoinen nainen :O
  Upeita koruja valtava määrä ja tuo isoäidin kortti on huippu kaunis !

  VastaaPoista
 3. Monipuolinen kädentaitaja olet!

  VastaaPoista